Zaregistrujte sa
:: Návrat na začiatok  ::  Online chat  ::  Nastavenia  ::  Fórum  ::  Galéria  ::  Plánovač  ::  Bazár  ::
  
Hlavné menu
 Články :
 Novinky
 Zaslať príspevok
 Archív článkov
 Galéria
 Hľadať
 Témy

 Užívatelia :
 Zoznam členov
 Vaše nastavenia
 Privátne správy

 Spoločenstvo :
 Fórum
 Burza
 Plánovač akcií
 Online chat
 Zľava v muničáku
 Zľava v CATUSe
 Formulár
 Odporučenie

 Odkazy
 

 Downloady
 

 Štatistika :
 Štatistiky
 Naj 10
 Ankety

 Dokumentácia :
 FAQ
 Odkazy

 
Užívatelia
Vitajte, Anonym
Užívateľské meno

Heslo

Bezpečnostný kód:
Bezpečnostný kód
Opíšte bezpečnostný kód:

(Registrovať)

Členstvo:
Najnovšie: marskolcak
Nové dnes: 0
Nové včera: 0
Celkove: 12227

ľudí online:
Návštevníkov: 146
Členov: 0
Spolu: 146
 
Reklama z Googla
 
Online Chat
Pripojte sa na chat

 
Plánovač akcií
Najbližšie plánované akcie:
 
Posledné inzeráty
Navštívte burzu:
 
Zľava v Muničákoch
Stav objednávok:
Bratislava
Suma: 408 (24%)
Košice
Suma: 0 (0%)
 
Vyhľadať


 
WarGames - Airsoft Portal: Forums

WarGames :: Zobraziť tému - G36 K ras
Obsah fóra WarGames -> AEG - typu H&K
Odoslať novú tému Odpovedať na tému     Predchádzajúci  1, 2  
 G36 K ras Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
 
 
 
 
vlajus
Práporčík


Založený: Aug 30, 2009
Príspevky: 145

 Predmet: Odpovedať s citátom
 
Nechcem zakladať novú tému, na ďalší týždeň chcem kúpiť túto zbraň (JG G36K ras) a rovno aj ložiská a pružinu 120, len neviem či sú tam 6 alebo 7 mm ložiská? Vopred vďaka za radu.
_________________
"Nie je hanba dostať zásah, hanba je zásah vedome nepriznať!"


Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
 Príspevok Zaslal: Št Dec 08, 2011 8:18 pm
 
 
 
SNYPO
Kapitán


Založený: Oct 08, 2004
Príspevky: 408
Bydlisko: Šalgovík - megalopola východu

 Predmet: Odpovedať s citátom
 
7mm
_________________
Stávame sa lepšími, keď víťazíme sami nad sebou.


Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
 Príspevok Zaslal: Št Dec 08, 2011 10:29 pm
 
 
 
Madog
Vojak


Založený: Jul 20, 2011
Príspevky: 1

 Predmet: Odpovedať s citátom
 
MWAHAHAHA tema ako pre mna. Ja som na tom takto ze mosfe som si urobil v pohodicke, kupil novu baterku, dal nove kable. A teraz nejde mi dat mechabox s5 do rucky zbrane. Proste mi to tam nejde nacpat lebo som si tam dal hrubsie kable. Lebo nech ich ohybam, krutim, tocim, skladam akokolvek nigdy mi to tam nejde dat. Nemate niekto prosim fotku kade maju ist tie kable? Na nete som nenasiel nic gde by to bolo dobre vidiet. Zakujemza kazdu radu...

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
 Príspevok Zaslal: St Feb 29, 2012 2:37 pm
 
 
 
iwo1222
Generálporučík


Založený: Apr 25, 2007
Príspevky: 1532
Bydlisko: na miestach s limitom 350fps

 Predmet: Odpovedať s citátom
 
madog.. skvely prichod na forum, hodnotim to na -3 z 10,
kable maju ist po zadnej stene rucky,

_________________
<font color=red> !!!NESPAJAJTE MA S A-FORCE!!!!</font>


Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
 Príspevok Zaslal: St Feb 29, 2012 9:00 pm
 
 
 
peter1207
Vojak


Založený: Mar 19, 2010
Príspevky: 23

 Predmet: Odpovedať s citátom
 
Zdravim vas pani. Uz cca rok si upgradujem g-ecko od JG. Pre predstavu co tam mam a potom napisem co potrebujem. Mma tam guarder sp130, guarder torque up motor, 9,6v bateriu 3600mAh, vzduchotechnika od ASP, piesty menim ako ponozky lebo neviem najst ziadny co by to vydrzal, tak skusam teraz od SHS, prip skusim este guarder ten som mal ale koly nefunkcnej zapadke spat. chodu to neprezil.icon_sad.gif kolesa mam SHS 13:1, kadencia na moj vkus az moc velka ale budis a mam tam mosfet s brzdou ktory mi slape uz dva roky a bez problemu a loziska ASP. Tu su problemi ktore potrebujem vyriesit.
Posledne kolo piestove ma v mechaci velku volu, cize koleso aj s loziskami beha v mechaci cca 0.1-0.3mm hore dole, teda by som potreboval kvalitny mechac, typujem od SHS?? Alebo nieco lepsie?
Dalej mi blbne rezim semi, niekedy vystreli po jednej gulicke inokedy drzim spust a ide to ako automat a po chvilke sa to zastavi, tomu nerozumiem-vysoka kadencia???
A loziska mi pridu makke lebo uz maju malinke vole, je mozne ze ich treba casom menit?
Celkovo som so zbranou spokojny, ma to 440fps takze celkom dobre.
Ale zaujimalo by ma ci sa to da cele spravit tak aby to fungovalo aspon jednu sezonu bez investicie, lebo za kazdym ked tam nieco nove kupim odide nieco ine a uz rozmyslam ze sa vykaslem na AEG a prejdem na plyn...co by som nerad kedze tato zbran je skvela pre mna, len potrebujem aby bola spolahliva nieze budem stale cakat kedy co prdne. A este sa opytam na nejaku presnu hlaven, aku znacku mi odporucite a aky priemer, pouzivam gule od guarderu 0.28g. A este mam problem s hop up gumickou, moja povodna je mierne natrhnuta ale gule podava perfektne, malokedy vynecha. Kupil som si teda od guarderu silikonovu takku priehladnu, no tu potrhalo skrz na skrz a zasekavalo v nej gule, aku teda gumicku kupit? Alebo ako to spravit aby to fungovalo.
Dik za vase postrehy.


Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
 Príspevok Zaslal: Po Apr 30, 2012 11:18 pm
Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:   
  Odoslať novú tému  
 
  Odpovedať na tému  
Predchádzajúci  1, 2
 Časy uvádzané v GMT | Strana 2 z 2
Prejdi na:  
 

Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete hlasovať v tomto fóre
 
Webhosting tejto stránky zabezpečuje spoločnosť Atlantis Systems, s.r.o.,
ktorá je poskytovateľom profesionálnych webhostingových služieb.