Zaregistrujte sa
:: Návrat na začiatok  ::  Online chat  ::  Nastavenia  ::  Fórum  ::  Galéria  ::  Plánovač  ::  Bazár  ::
  
Hlavné menu
 Články :
 Novinky
 Zaslať príspevok
 Archív článkov
 Galéria
 Hľadať
 Témy

 Užívatelia :
 Zoznam členov
 Vaše nastavenia
 Privátne správy

 Spoločenstvo :
 Fórum
 Burza
 Plánovač akcií
 Online chat
 Zľava v muničáku
 Zľava v CATUSe
 Formulár
 Odporučenie

 Odkazy
 

 Downloady
 

 Štatistika :
 Štatistiky
 Naj 10
 Ankety

 Dokumentácia :
 FAQ
 Odkazy

 
Užívatelia
Vitajte, Anonym
Užívateľské meno

Heslo

Bezpečnostný kód:
Bezpečnostný kód
Opíšte bezpečnostný kód:

(Registrovať)

Členstvo:
Najnovšie: marskolcak
Nové dnes: 0
Nové včera: 0
Celkove: 12227

ľudí online:
Návštevníkov: 220
Členov: 0
Spolu: 220
 
Reklama z Googla
 
Online Chat
Pripojte sa na chat

 
Plánovač akcií
Najbližšie plánované akcie:
 
Posledné inzeráty
Navštívte burzu:
 
Zľava v Muničákoch
Stav objednávok:
Bratislava
Suma: 408 (24%)
Košice
Suma: 0 (0%)
 
Vyhľadať


 
WarGames - Airsoft Portal: Forums

WarGames :: Zobraziť tému - JG G36K upgrade
Obsah fóra WarGames -> AEG - typu H&K
Odoslať novú tému Odpovedať na tému     1, 2, 3  Ďalší  
 JG G36K upgrade Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
 
 
 
 
peto150
Vojak


Založený: Jun 14, 2008
Príspevky: 3

 Predmet: JG G36K upgrade Odpovedať s citátom
 
mám jg g36K a chcem tam dať 130 pružinu ak by som dal tento set
http://airsoftpro.cz/eshop/product_info.php?cPath=85_24&products_id=192
tak by mi to šlapalo??? ak by bolo treba ešte niečo dokupiť tak pls napište čo.


Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
 Príspevok Zaslal: Ne Nov 14, 2010 6:16 pm
 
 
 
iwo1222
Generálporučík


Založený: Apr 25, 2007
Príspevky: 1532
Bydlisko: na miestach s limitom 350fps

 Predmet: Odpovedať s citátom
 
ak chces aby to slapalo, urcite nedavaj element...
_________________
<font color=red> !!!NESPAJAJTE MA S A-FORCE!!!!</font>


Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
 Príspevok Zaslal: Ne Nov 14, 2010 6:49 pm
 
 
 
_predator_
D-Fens


Založený: Jul 10, 2005
Príspevky: 435
Bydlisko: Kolónia EU

 Predmet: Odpovedať s citátom
 
Tak ten set samozrejme nie.
Napíš koľko euro chceš do toho vraziť, aby bolo jasné či si môžeš dovoliť 130 up.
Už máš napr. vyriešenú baterku?
A máš na tej zbrani zmerané aktuálne fps? Mal si ju už rozobratú aby si pozrel čo treba vymeniť? Už si niekedy rozobral AEG?

_________________
A to je koniec.


Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
 Príspevok Zaslal: Ne Nov 14, 2010 9:28 pm
 
 
 
peto150
Vojak


Založený: Jun 14, 2008
Príspevky: 3

 Predmet: Odpovedať s citátom
 
tak minuť najviac 100ecok okolo 80 by to bolo najlepšie ......
fps som nemeral všetko je v zaklade, ani som ju nerozoberal..... aeg som rozoberal mp5...


Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
 Príspevok Zaslal: Ne Nov 14, 2010 9:58 pm
 
 
 
nosferatus865
Rotmajster


Založený: Feb 28, 2010
Príspevky: 77
Bydlisko: TT,BA,NR

 Predmet: Odpovedať s citátom
 
Tak to počítaj pri 130 strune minimálne 140 EUR. A určite nekupuj element

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
 Príspevok Zaslal: Po Nov 15, 2010 1:25 pm
 
 
 
iwo1222
Generálporučík


Založený: Apr 25, 2007
Príspevky: 1532
Bydlisko: na miestach s limitom 350fps

 Predmet: Odpovedať s citátom
 
hen 80 ecok, chalan je vtipalek, sak len presna hlaven (nech to ma gule) stoji skoro 70evro...
_________________
<font color=red> !!!NESPAJAJTE MA S A-FORCE!!!!</font>


Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
 Príspevok Zaslal: Po Nov 15, 2010 3:26 pm
 
 
 
archmagus
Poručík


Založený: Feb 18, 2008
Príspevky: 192
Bydlisko: Banska Bystrica

 Predmet: Odpovedať s citátom
 
Neviem preco vobec chces upgradovat tu zbran.Ma to solidny vykon v zaklade zalezi ci ju mas uz dlhsie a ta cinska struna je vymlatena.Nova ma 375 fps cize to je vykon 110 struny ak tam chces dat 130 budes musiet vsetko skoro vymenit vo vnutri.Ja by som ti odporucal toto.Nechat to tak ako to je vymlatit strunu kym nekelsne pod 330 fps.Ked klesne daj len 120 s tou by si sa mal dostat na 420 fps a daj lepsiu a uzsiu hlaven tym ziskas dalsie fps dostal by si sa na 450.A dokupis akurat vodiaci trn za par eur.Co sa tyka hlavni systema/prometheus/madbull bude fajn.Popripade kup dajaku lepsiu hop up gumu.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
 Príspevok Zaslal: Po Nov 15, 2010 3:30 pm
 
 
 
peto150
Vojak


Založený: Jun 14, 2008
Príspevky: 3

 Predmet: Odpovedať s citátom
 
výkonovo mi už nestačí chcem o tých pár metrov väčší dostrel....
130ecok mi pride prehnane nechcem teraz meniť všetko iba to najzakladnejšie aby to fungovalo, hlaven a podobne niekedy inokedy...


Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
 Príspevok Zaslal: Po Nov 15, 2010 4:34 pm
 
 
 
ocproe
Poručík


Založený: Nov 02, 2008
Príspevky: 181
Bydlisko: TT a okolie

 Predmet: Odpovedať s citátom
 
no co ti na to povedat icon_smile.gif kup len to najzakladnejsie teda a za 2 hry budes dokupovat ten rozmlateny zvysok + nieco z toho co si tam dal nove znovu .
komu niet rady tomu niet pomoci ............


Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
 Príspevok Zaslal: Po Nov 15, 2010 4:37 pm
 
 
 
lukas111
Kapitán


Založený: Jul 21, 2010
Príspevky: 498

 Predmet: Odpovedať s citátom
 
myslim ze toto nie je velmi rozumny postup. Kvalitnymi dielmi ziskas lepsi vykon. Priklad:

pruzina M110 + kvalitne vnutro = 400FPS a zivotnost 2 roky bez problemov (pri strelbe semi, bez zbytocneho kropenia)
pruzina M120 + vymena iba nutnych dielov, aj to najlacnejsia varianta = 390FPS a zivotnost odhadujem niekolko mesiacov

Preto napr. ak chces 500FPS tak papierovo kup M150 ale vybornou vzduchotechnikou, dobrou hlavnou a celkovo, ked sa s tym vyhras, tak ziskas 500FPS aj s M130.

Takze doporucujem trochu pockat, kupit kvalitnejsie diely a ked nemas na kompletnu vymenu tak vymenit len vzduchotechniku a pruzinu na M110


Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
 Príspevok Zaslal: Po Nov 15, 2010 4:39 pm
 
 
 
lukas111
Kapitán


Založený: Jul 21, 2010
Príspevky: 498

 Predmet: Odpovedať s citátom
 
ocproe ma predbehol icon_smile.gif

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
 Príspevok Zaslal: Po Nov 15, 2010 4:40 pm
 
 
 
archmagus
Poručík


Založený: Feb 18, 2008
Príspevky: 192
Bydlisko: Banska Bystrica

 Predmet: Odpovedať s citátom
 
suhlasim s lukasom moj postup nieje rozumny ale riskatnejsi.Vzhladom na jeho cenu ktoru napisal.Jasne ze 110 s dobrou vzduchotechnikou robi svoju kvalitu/vydrz.Osobne si vsak myslim ze 1 s veci ktore by si mal na cinach porobit je vymena kabelaze,premazanie mechaboxu a vymena hlavne/hop upu.Ak si doteraz nemal problem na tej g36 a strielalo to ako je pisane ze 375 fps co je 110 struna.Podla mna 120 by to tiez zvladlo otazka je vsak ze vela ihrisk ma limity na 400 fps tak ten dostrel by si proste musel dohnat hlavnou spolu s hop gumou.Odmeraj si fps ak ti to dava okolo 350 kup len hlaven/hop gumu ak to mas uz nizsie kup hlaven a guarder sp110 ich struny v testoch davaju trosku viac fps cize by si sa mohol priblizit na 400 fps presne.130 + element diely to je cisty zanik.Toto plati ak tuto zbran vyuzivas aj pre les aj pre budovu

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
 Príspevok Zaslal: Po Nov 15, 2010 6:07 pm
 
 
 
Boomer
Rotmajster


Založený: Apr 01, 2004
Príspevky: 84
Bydlisko: Ruzomberok

 Predmet: Odpovedať s citátom
 
Ja len doplnim ze vyzsim fps skill neziskas icon_smile.gif

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
 Príspevok Zaslal: St Nov 17, 2010 1:48 pm
 
 
 
lukas111
Kapitán


Založený: Jul 21, 2010
Príspevky: 498

 Predmet: Odpovedať s citátom
 
Boomer Napísal:
Ja len doplnim ze vyzsim fps skill neziskas icon_smile.gif


presne tak.. Precitaj si toto:

http://www.wargames.sk/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=106415#106415

Hral som s G36 s 300FPS a zahral som si absolutne perfektne. Nauc sa hrat so slabsou zbranou a neskor ked sa dostanes k silnej tak budes mat navrch.


Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
 Príspevok Zaslal: St Nov 17, 2010 2:17 pm
 
 
 
iwo1222
Generálporučík


Založený: Apr 25, 2007
Príspevky: 1532
Bydlisko: na miestach s limitom 350fps

 Predmet: Odpovedať s citátom
 
lukas111 Napísal:
myslim ze toto nie je velmi rozumny postup. Kvalitnymi dielmi ziskas lepsi vykon. Priklad:

pruzina M110 + kvalitne vnutro = 400FPS a zivotnost 2 roky bez problemov (pri strelbe semi, bez zbytocneho kropenia)
pruzina M120 + vymena iba nutnych dielov, aj to najlacnejsia varianta = 390FPS a zivotnost odhadujem niekolko mesiacov


bezne robim m110 s kvalitnym vnutrom na 430fps, m120 na 450fps a m130 nad 500 fps, takze to tvoje "kvalitne" vbutro az tak kvalitne nebude, a ked je dobre vnutro, (sp130 na 11V baterke) mi drzi uz 2rok stale kropenia fullautom bez najmensich problemov

_________________
<font color=red> !!!NESPAJAJTE MA S A-FORCE!!!!</font>


Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
 Príspevok Zaslal: St Nov 17, 2010 6:07 pm
Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:   
  Odoslať novú tému  
 
  Odpovedať na tému  
1, 2, 3  Ďalší
 Časy uvádzané v GMT | Strana 1 z 3
Prejdi na:  
 

Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete hlasovať v tomto fóre
 
Webhosting tejto stránky zabezpečuje spoločnosť Atlantis Systems, s.r.o.,
ktorá je poskytovateľom profesionálnych webhostingových služieb.