Zaregistrujte sa
:: Návrat na začiatok  ::  Online chat  ::  Nastavenia  ::  Fórum  ::  Galéria  ::  Plánovač  ::  Bazár  ::
  
Hlavné menu
 Články :
 Novinky
 Zaslať príspevok
 Archív článkov
 Galéria
 Hľadať
 Témy

 Užívatelia :
 Zoznam členov
 Vaše nastavenia
 Privátne správy

 Spoločenstvo :
 Fórum
 Burza
 Plánovač akcií
 Online chat
 Zľava v muničáku
 Zľava v CATUSe
 Formulár
 Odporučenie

 Odkazy
 

 Downloady
 

 Štatistika :
 Štatistiky
 Naj 10
 Ankety

 Dokumentácia :
 FAQ
 Odkazy

 
Užívatelia
Vitajte, Anonym
Užívateľské meno

Heslo

Bezpečnostný kód:
Bezpečnostný kód
Opíšte bezpečnostný kód:

(Registrovať)

Členstvo:
Najnovšie: marskolcak
Nové dnes: 0
Nové včera: 0
Celkove: 12227

ľudí online:
Návštevníkov: 138
Členov: 0
Spolu: 138
 
Reklama z Googla
 
Online Chat
Pripojte sa na chat

  • x-SCYTHE
  •  
    Plánovač akcií
    Najbližšie plánované akcie:
     
    Posledné inzeráty
    Navštívte burzu:
     
    Zľava v Muničákoch
    Stav objednávok:
    Bratislava
    Suma: 408 (24%)
    Košice
    Suma: 0 (0%)
     
    Vyhľadať


     
    WarGames - Airsoft Portal: Forums

    WarGames :: Zobraziť tému - SRC G36E III. gen.
    Obsah fóra WarGames -> AEG - typu H&K
    Odoslať novú tému Odpovedať na tému      
     SRC G36E III. gen. Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
     
     
     
     
    PhoeniX
    Rotný


    Založený: Apr 05, 2005
    Príspevky: 62
    Bydlisko: Banská Bystrica

     Predmet: SRC G36E III. gen. Odpovedať s citátom
     
    Rad by som sa opytal ci mate niekto skusenosti so zakladnou hop komorou v G36 rade od SRC. Ak sa nemylim mala by tam byt tato komora icon_arrow.gif komora SRC. Zbran mam asi 3 tyzdne a hop-up zabera najma v porovnani s CA36 velmi slabo, menim preto gumicku, no coraz castejsie sa stretavam s kupovanim CNC komor ako je napr. tato icon_arrow.gif CNC komora. Uvitam vsetky postrehy, ktore sa budu tykat tychto komor, najma ich porovnania a monaze.

    Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
     Príspevok Zaslal: Ut Máj 11, 2010 5:29 pm
     
     
     
    Sladky_Bananik
    Rotmajster


    Založený: Jul 21, 2009
    Príspevky: 85
    Bydlisko: Bratislava-Nové Mesto

     Predmet: re Odpovedať s citátom
     
    tu cnc komoru mam, celkom viditelny rozdiel, z môjho porovnania sa mi zdá že zbraň je tichšia, musí sa však prišobovať k mechaču,a to som doteraz nevyriešil akým postupom to dať tam tak aby to bolo uchytene ako mas, a tu src komoru?? no ta je do src ale videl som to aj v Jg ale stým že tam mal tú šachtu na zásobníky colt.. takže tak toto je čo viem ak niekto ešte nejaké postrehy alebo chyby tak ma opravte icon_cool.gif icon_smile.gif

    Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
     Príspevok Zaslal: Po Jún 07, 2010 10:00 am
     
     
     
    Boomer
    Rotmajster


    Založený: Apr 01, 2004
    Príspevky: 84
    Bydlisko: Ruzomberok

     Predmet: Odpovedať s citátom
     
    Zdravim
    Chcem sa spytat, planujem kupit tuto zbran. Len kedze mam JG G36K a mam ju uz upgradnutu ci sa daju vymenit mechace medzi zbranami tak aby to aj fungovalo icon_smile.gif Mate s tym niekto dake skusenosti ci to bude fungovat alabo nie, ak nie tak preco. Vdaka


    Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
     Príspevok Zaslal: Ut Dec 07, 2010 9:36 pm
    Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:   
      Odoslať novú tému  
     
      Odpovedať na tému  
     Časy uvádzané v GMT | Strana 1 z 1
    Prejdi na:  
     

    Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra
    Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
    Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
    Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
    Nemôžete hlasovať v tomto fóre
     
    Webhosting tejto stránky zabezpečuje spoločnosť Atlantis Systems, s.r.o.,
    ktorá je poskytovateľom profesionálnych webhostingových služieb.