Zaregistrujte sa
:: Návrat na začiatok  ::  Online chat  ::  Nastavenia  ::  Fórum  ::  Galéria  ::  Plánovač  ::  Bazár  ::
  
Hlavné menu
 Články :
 Novinky
 Zaslať príspevok
 Archív článkov
 Galéria
 Hľadať
 Témy

 Užívatelia :
 Zoznam členov
 Vaše nastavenia
 Privátne správy

 Spoločenstvo :
 Fórum
 Burza
 Plánovač akcií
 Online chat
 Zľava v muničáku
 Zľava v CATUSe
 Formulár
 Odporučenie

 Odkazy
 

 Downloady
 

 Štatistika :
 Štatistiky
 Naj 10
 Ankety

 Dokumentácia :
 FAQ
 Odkazy

 
Užívatelia
Vitajte, Anonym
Užívateľské meno

Heslo

Bezpečnostný kód:
Bezpečnostný kód
Opíšte bezpečnostný kód:

(Registrovať)

Členstvo:
Najnovšie: marskolcak
Nové dnes: 0
Nové včera: 0
Celkove: 12227

ľudí online:
Návštevníkov: 141
Členov: 0
Spolu: 141
 
Reklama z Googla
 
Online Chat
Pripojte sa na chat

  • x-SCYTHE
  •  
    Plánovač akcií
    Najbližšie plánované akcie:
     
    Posledné inzeráty
    Navštívte burzu:
     
    Zľava v Muničákoch
    Stav objednávok:
    Bratislava
    Suma: 408 (24%)
    Košice
    Suma: 0 (0%)
     
    Vyhľadať


     
    WarGames - Airsoft Portal: Forums

    WarGames :: Zobraziť tému - JG G3 SG-1 Jing Gong
    Obsah fóra WarGames -> AEG - typu H&K
    Odoslať novú tému Odpovedať na tému     1, 2  Ďalší  
     JG G3 SG-1 Jing Gong Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
     
     
     
     
    AdrenAline
    Vojak


    Založený: Apr 09, 2007
    Príspevky: 7
    Bydlisko: Košice

     Predmet: JG G3 SG-1 Jing Gong Odpovedať s citátom
     
    O tejto G3 som tu nevedel nič nájsť, preto zakladám tému. Píšte čo o nej viete/chcete vedieť.

    Mňa by zaujímalo, v akej cene (alebo či vôbec icon_smile.gif ) sa bude JG G3SG-1 predávať v Mun1čaku.

    http://www.crw-airsoft.com/g3-sg1-by-jing-gong-098-267-p.asp
    http://www.gunnerairsoft.com/catalog/product_info.php?cPath=1_28&products_id=683

    A dúfam, že nevŕzga..... icon_razz.gif

    _________________
    To sú Košice babka, Košice ?
    Veru košim chlapčok moj... caly dzeň...


    Naposledy upravil AdrenAline dňa So Apr 12, 2008 10:25 am, celkom upravené 1 krát


    Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
     Príspevok Zaslal: So Feb 16, 2008 9:06 pm
     
     
     
    Joco
    Generálporučík


    Založený: Sep 02, 2003
    Príspevky: 1636
    Bydlisko: Senec

     Predmet: Odpovedať s citátom
     
    2Adrenaline: Ano JG G3 SG1 bude v blizkej dobe v Munciaku. Niekedy v priebehu aprila. Cena predbezne cca 4200/3150(zlava).

    Skus trochu potrapit tu gulatu vec co nosis na krku, zistit si kolko REALNE vyjde postovne, clo, DPH, bankove poplatky, spocitaj to vsetko dokopy a ZRAZU zistis ze v Municaku ta stoji menej ako v cinskych webshopoch, obzvlast ked vyuzijes napriklad nakup na zlavu prostrednictvom Wargames.


    Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
     Príspevok Zaslal: So Feb 16, 2008 9:33 pm
     
     
     
    Whyski
    Nadrotmajster


    Založený: Sep 08, 2004
    Príspevky: 93
    Bydlisko: Bratislava

     Predmet: Odpovedať s citátom
     
    nevrzga, teda aspon nova, nova ma stabilnych 380 fps

    Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
     Príspevok Zaslal: St Apr 30, 2008 11:37 am
     
     
     
    Areli
    Vojak


    Založený: Apr 04, 2009
    Príspevky: 11
    Bydlisko: Košice

     Predmet: Odpovedať s citátom
     
    viem ze je to stara tema, ale zaujima ci ma niekto tuto zbran lebo chcel by som vediet nieco o tom ako je na tom s tou kvalitou a spracovanim

    Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
     Príspevok Zaslal: Ut Máj 19, 2009 1:17 pm
     
     
     
    iwo1222
    Generálporučík


    Založený: Apr 25, 2007
    Príspevky: 1532
    Bydlisko: na miestach s limitom 350fps

     Predmet: Odpovedať s citátom
     
    http://www.municak.sk/component/page,shop.product_details/flypage,flypage-ask.tpl/product_id,18625/category_id,466/option,com_virtuemart/Itemid,1/

    alala v municaku ju kupodivu maju

    _________________
    <font color=red> !!!NESPAJAJTE MA S A-FORCE!!!!</font>


    Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
     Príspevok Zaslal: Ut Máj 19, 2009 1:22 pm
     
     
     
    Old_Rifle
    Vojak


    Založený: Oct 03, 2009
    Príspevky: 14

     Predmet: G3 Odpovedať s citátom
     
    Ja mam G3 RAS z ciny,ale upujem si ju sam,vyjde to lacnejsie ako kupovat uplne novu od drazsich firiem co tam aj tak nedaju take veci ako ja ,ked s nou skoncim.Co sa tyka spracovania tak je dobre celkom kvalitne.Dostrel ma v zaklade okolo 70 metrov ,ale efektivna strelba je do tych 55-60 potom uz to BBcko pada.A co sa tyky municaku,hosi ,ked hybnete hlavov tak na nete najdete len z ciech mnoho lacnejsich obchodov,ci sa to tyka zbrani,ale tam az take rozdiely nie su,ale hlavne upgreadov,to co stoji na municaku 23 eur tak v cechach vyjde na 10,len treba objednavat toho viac ,lebo postovne je okolo 10 eur. icon_evil.gif

    Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
     Príspevok Zaslal: So Okt 03, 2009 9:46 pm
     
     
     
    iwo1222
    Generálporučík


    Založený: Apr 25, 2007
    Príspevky: 1532
    Bydlisko: na miestach s limitom 350fps

     Predmet: Odpovedať s citátom
     
    takmer polrocny necropost....

    ked ma v zaklade dostrel 70m ako pises naco ju este zosilnovat ? icon_twisted.gif

    _________________
    <font color=red> !!!NESPAJAJTE MA S A-FORCE!!!!</font>


    Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
     Príspevok Zaslal: Ne Okt 04, 2009 8:52 am
     
     
     
    Adq
    Kapitán


    Založený: Feb 25, 2008
    Príspevky: 484

     Predmet: Odpovedať s citátom
     
    sak minimalne tych 100 icon_lol.gif

    Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
     Príspevok Zaslal: Ne Okt 04, 2009 9:50 am
     
     
     
    Old_Rifle
    Vojak


    Založený: Oct 03, 2009
    Príspevky: 14

     Predmet: G3 zosilenie Odpovedať s citátom
     
    robim z nej sniperku a pre snipera je 70 trocha malo takze takych 100 a viac by bolo super,mala by to vyriesit silna struna takych 170 a viac a nasiel som aj kvalitny motor na natahovanie tej struny aj,ked ma ten motor vyjde na 140euro,tolko som dal len za tu zbran v zaklade.Momentalne ,ale riesim zosilenie machaboxu,kedze tam mam 2ku a tu tie 170 rozbijaju.Mam to vsak uz konstrukcne premyslene a teraz to budem v praci vyrabat.Ak sa to podari postnem ten zlepsovak aj s fotkami.Ak mate niekto skusenosti s takto silnymi strunami a ostatnym upgreadom,piste prosim budem vdacny za kazdu radu.

    Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
     Príspevok Zaslal: Ne Okt 04, 2009 2:37 pm
     
     
     
    Tom
    Sewer Explorer First Class
    Sewer Explorer First Class


    Založený: Sep 03, 2003
    Príspevky: 3471
    Bydlisko: pastikaren

     Predmet: Odpovedať s citátom
     
    no, rozhodne nezabudni na radiusing icon_smile.gif

    vyborny clanok napisal artemis, bohuzial linky na obrazky uz nie su aktualne:
    http://www.wargames.sk/modules.php?name=News&file=article&sid=288

    a moja rada, zozen si zalozak s ktorym budes strielat na kratsie vzdialenosti, lebo ak niekoho vysypes s m170 z 20 metrov tak jeho "podakovanie" ti bude hodne neprijemne.

    _________________

    I don't get strokes you motherfucker, I give them! Jim Brown


    Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu MSN Messenger
     Príspevok Zaslal: Ne Okt 04, 2009 2:43 pm
     
     
     
    Mighty323636
    Nadporučík


    Založený: Jan 05, 2006
    Príspevky: 252
    Bydlisko: in the middle...

     Predmet: Odpovedať s citátom
     
    Zas ma niekto odhad o dostrele (asi ako v Cesku) tipujem, ze efektivny dostrel v zaklade do 40 m potom gula pada dalsich 10 m s dobrym vetrom tak 15m...Podciarknute : Dopad strely +-55m ucinny dostrel 40+-m...V priaznivych podmienkach...

    Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
     Príspevok Zaslal: Ne Okt 04, 2009 2:46 pm
     
     
     
    Old_Rifle
    Vojak


    Založený: Oct 03, 2009
    Príspevky: 14

     Predmet: G3 Odpovedať s citátom
     
    mam prirucnu zbran a aj m4 so 120tkov,s nov som hraval do teraz,G3 som si kupil ako dalsiu zbran.Mighty skor nez som tu zbran kupil tak som ju bol skusat kedze ma kamarat obchod u nas v meste,je to pre mna mozne u kazdej zbrane.A tu vzdialensot som si odmeral takze to nie je odhad,ale fakt.Podotknem ze som strielal v udoli a za bezvetria.

    Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
     Príspevok Zaslal: Ne Okt 04, 2009 2:59 pm
     
     
     
    iwo1222
    Generálporučík


    Založený: Apr 25, 2007
    Príspevky: 1532
    Bydlisko: na miestach s limitom 350fps

     Predmet: Odpovedať s citátom
     
    stara_puska:
    naco budes vymyslat zlepsovak na zosilenie v2 mechu ked ja uz som ho vymyslel ?

    (c)(r)(tm) iwo1222 Napísal:
    nie spilenie hran som na mysli nemal, sice aj to trocha pomoze...
    ale
    strucky popis obrazka:
    vidime ciernov ciarov obrys mech.v.2 predna cast
    takej zelenkavej farby je vavec,
    tryska je siva
    srobiki su cierne

    a teraz pozor, prichadza vrchol programu,
    cervenou je oznacena cast ktoru treba spevnit, na vyrobu treba 1mm hruby zelezny plech, diery na mechaboxe pre povodne srobiki prevrtame 3mm vrtakom, a upevnime dvomi m3 skrutkami,


    ta konfiguracia zaruci vydrz do pruziny sp130 od guarderu (ano mam to testovane)



    edit : teraz mi este napadlo keby sa urobila klietka co chyti mechabox z oboch stran ako je naznacene na obrazku a takisto na hornes liste mechu a pritom by obtiahla aj prednu stenu mechu tak by vydrz mala byt tak +-sp150
    cele by to bolo vyrobene z plechu zelezneho/oceloveho hrubeho 1mm(max) iba spravnim ohnutim materialu

    icon_smile.gif

    _________________
    <font color=red> !!!NESPAJAJTE MA S A-FORCE!!!!</font>


    Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
     Príspevok Zaslal: Ne Okt 04, 2009 4:01 pm
     
     
     
    Old_Rifle
    Vojak


    Založený: Oct 03, 2009
    Príspevky: 14

     Predmet: Odpovedať s citátom
     
    tak vidis IWO,a presne nad tou klietkov som premyslal ja,uz som ju opisal v mojom topicu,prepocital som aj napetie v tahu na prutoch.Plech ma napadol najskor tiez,ale nakoniec som zostal len u dvoch casti z plechu a to v predu a v zadu mechaca.Tie prekalene pruty su dobre a aj konstrukter mi hovoril,ze to bude fungovat.Tak uvidime.Predkalene vydrzia v tahu vyse 200kg,nemyslim ze by pruzina 170 vyvyjala az tak vysoky tah.

    Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
     Príspevok Zaslal: Ne Okt 04, 2009 4:40 pm
     
     
     
    hatajakiller
    Vojak


    Založený: May 27, 2012
    Príspevky: 4

     Predmet: Odpovedať s citátom
     
    Môžem sa opýtať či by som narval to zosilenie mechaboxu verzie 2 do mp5, lebo zima sa blíži a o svoju mp5 sa začínam báť.

    Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
     Príspevok Zaslal: Ut Okt 30, 2012 10:16 pm
    Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:   
      Odoslať novú tému  
     
      Odpovedať na tému  
    1, 2  Ďalší
     Časy uvádzané v GMT | Strana 1 z 2
    Prejdi na:  
     

    Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra
    Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
    Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
    Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
    Nemôžete hlasovať v tomto fóre
     
    Webhosting tejto stránky zabezpečuje spoločnosť Atlantis Systems, s.r.o.,
    ktorá je poskytovateľom profesionálnych webhostingových služieb.