Zaregistrujte sa
:: Návrat na začiatok  ::  Online chat  ::  Nastavenia  ::  Fórum  ::  Galéria  ::  Plánovač  ::  Bazár  ::
  
Hlavné menu
 Články :
 Novinky
 Zaslať príspevok
 Archív článkov
 Galéria
 Hľadať
 Témy

 Užívatelia :
 Zoznam členov
 Vaše nastavenia
 Privátne správy

 Spoločenstvo :
 Fórum
 Burza
 Plánovač akcií
 Online chat
 Zľava v muničáku
 Zľava v CATUSe
 Formulár
 Odporučenie

 Odkazy
 

 Downloady
 

 Štatistika :
 Štatistiky
 Naj 10
 Ankety

 Dokumentácia :
 FAQ
 Odkazy

 
Užívatelia
Vitajte, Anonym
Užívateľské meno

Heslo

Bezpečnostný kód:
Bezpečnostný kód
Opíšte bezpečnostný kód:

(Registrovať)

Členstvo:
Najnovšie: marskolcak
Nové dnes: 0
Nové včera: 0
Celkove: 12227

ľudí online:
Návštevníkov: 218
Členov: 0
Spolu: 218
 
Reklama z Googla
 
Online Chat
Pripojte sa na chat

 
Plánovač akcií
Najbližšie plánované akcie:
 
Posledné inzeráty
Navštívte burzu:
 
Zľava v Muničákoch
Stav objednávok:
Bratislava
Suma: 408 (24%)
Košice
Suma: 0 (0%)
 
Vyhľadať


 
WarGames - Airsoft Portal: Forums

WarGames :: Zobraziť tému - JG 416
Obsah fóra WarGames -> AEG - typu H&K
Odoslať novú tému Odpovedať na tému     Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Ďalší  
 JG 416 Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
 
 
 
 
ocproe
Poručík


Založený: Nov 02, 2008
Príspevky: 181
Bydlisko: TT a okolie

 Predmet: Odpovedať s citátom
 
no takze je tu cas na MOSFET a stojim pred problemom ako demontovat selektor strelby tak aby som ho neurval.....

podla tohoto videa pre mechabox v.2 sa to tam iba zasuva v polohe SINGLE????? moze mi to niekto potvrdit??

http://www.youtube.com/watch?v=DlLNWiEU-NI&feature=PlayList&p=998FD3D9BA07B273&index=55

takze uz netreba icon_smile.gif vstetko bolo vonku a uz je zase dnu icon_biggrin.gif zajtra sa ide letovat MOSFET


Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
 Príspevok Zaslal: Pi Feb 06, 2009 1:23 am
 
 
 
rasto1
Kapitán


Založený: Apr 17, 2008
Príspevky: 455
Bydlisko: NMn/V

 Predmet: Odpovedať s citátom
 
Chlapi funguje niekomu bezproblemovo single shot??? Ja som to uz par krat rozobral, vymenil selektor strelby a stale mi to ide bud full alebo full.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
 Príspevok Zaslal: Št Feb 19, 2009 8:40 pm
 
 
 
Eman
Kapitán


Založený: Jun 03, 2008
Príspevky: 460

 Predmet: Odpovedať s citátom
 
Mne to na semi obcas vystreli dve rany....Ale inak ziadny velky problem.
_________________
ЖИЗНЬ-РОДИНЕ,СЕРДЦЕ-ЛЮБИМОЙ,ЧЕСТЬ НИКОМУ


Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
 Príspevok Zaslal: Št Feb 19, 2009 8:56 pm
 
 
 
rasto1
Kapitán


Založený: Apr 17, 2008
Príspevky: 455
Bydlisko: NMn/V

 Predmet: Odpovedať s citátom
 
Ma nestvi icon_wink.gif rozobral som to a bez selektoru strelby som to manualne posuval a but to strielalo full alebo nic, tak to vymenim cele alebo sa na to vykaslem icon_mad.gif

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
 Príspevok Zaslal: Št Feb 19, 2009 8:59 pm
 
 
 
ocproe
Poručík


Založený: Nov 02, 2008
Príspevky: 181
Bydlisko: TT a okolie

 Predmet: Odpovedať s citátom
 
selektor zatial drzi icon_smile.gif ale obcas sa mi kusne mechac na SEMI..

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
 Príspevok Zaslal: Pi Feb 20, 2009 2:02 am
 
 
 
kovosrot
Nadporučík


Založený: May 11, 2005
Príspevky: 391
Bydlisko: Stupava

 Predmet: Odpovedať s citátom
 
Pri problemoch so SEMI odporucam naistalovat MOSFET s aktivnym brzdenim. Mam HK416 a toto mi ako jedine pomahalo lebo je tam dost silny motor a pri single shote mi vzdy otocilo koli zotrvacnosti kolesa o viac ako jeden cyklus(to moze sposobovat vam asi aj to zasekavanie machaboxu) a preto sa tryska zasunula donutra a zo zasobnika tym padom mohli ist volne gule,.. preto vamasi niekedy podava viac ako jednu gulu,.. PS: ak celkovo vam blbne SEMI mod skuste si prekontrolovat vypodlozenie kolies ci vam nahodou nedrhne sektorove koleso o packu prerusovaca(mne sa to raz stalo a islo to vtedy len Safe alebo Full auto.)

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
 Príspevok Zaslal: Pi Feb 20, 2009 2:07 pm
 
 
 
Eman
Kapitán


Založený: Jun 03, 2008
Príspevky: 460

 Predmet: ddd Odpovedať s citátom
 
Takze ,dnes sme rozobrali moju 416-ku.Bolo to nutne,vzhladom k tomu ze prestala strielat.Nakoniec sa zistilo,ze islo len o zlomeny toceny drot vo vnutri pazby.Nepochopitelne,kedze som pazbu nikdy neposuval,ale stalo sa.Mozno kablu uskodili tie minimalne pohyby pocas dobijania baterie....
Co ma ale najviac zaujimalo,bol stav opotrebovania suciastok mechaboxu.Cca po roku pouzivania a vystreleni 30-35tis BBcok,za kazdeho pocasia...
A JG suciastky neprekvapili.Skoro ziadne znaky opotrebenia...Vsetko ako z vyroby....Parada.Tak sme len vymenili loziska za kovove,premazali,prekablovali....A mozem dalej strielat. icon_smile.gif)))

_________________
ЖИЗНЬ-РОДИНЕ,СЕРДЦЕ-ЛЮБИМОЙ,ЧЕСТЬ НИКОМУ


Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
 Príspevok Zaslal: Ne Mar 15, 2009 2:51 pm
 
 
 
ocproe
Poručík


Založený: Nov 02, 2008
Príspevky: 181
Bydlisko: TT a okolie

 Predmet: Odpovedať s citátom
 
no este vydrz icon_smile.gif zachvilku sa ti urve ten vystupok co zaistuje kontakt spuste v zadnej pozicii . Jeden taky mechac zo 416 som uz opravoval a dalsi ma caka doma/ cakam na AREA1000 loziska - nechce sa mi to rozoberat 2x/ Zlomenie tocenych kablov je inak zaujimave ale ved u Ciny je mozne vsetko icon_biggrin.gif . JG pouziva celkom dobry material ale niektore veci su notoricky kazove : prechody z pasikov na vodice CRANE baterky , maly baterkovy konektor ktory tiez stoji za prd pri tych prudoch a ta sklenna poistka.... to je bonbonik 20A/250V - som zvedavy kde sa tu da kupit /najvacsie som videl v katalogoch 6,3A .

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
 Príspevok Zaslal: Ne Mar 15, 2009 5:21 pm
 
 
 
Eman
Kapitán


Založený: Jun 03, 2008
Príspevky: 460

 Predmet: www Odpovedať s citátom
 
Vzhladom k tomu,ze som prekablovaval,tak som vyhodil poistku aj ten shitkonektor(tamya) a nahodil T konektor.Takze teraz ho uz mam na vsetkych zbraniach.....
_________________
ЖИЗНЬ-РОДИНЕ,СЕРДЦЕ-ЛЮБИМОЙ,ЧЕСТЬ НИКОМУ


Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
 Príspevok Zaslal: Ne Mar 15, 2009 6:46 pm
 
 
 
rasto1
Kapitán


Založený: Apr 17, 2008
Príspevky: 455
Bydlisko: NMn/V

 Predmet: Odpovedať s citátom
 
Eman neopakuj po vsetkych a bud originalny icon_smile.gif
To je viac nez nutnost, prekablovat a dat mosfet, ale nic ine by som s HKckom nerobil (nielen osobna skusenost icon_smile.gif)
Ta poistka no osobne by som ju tam asi dal, ale nie samozrejme origos, lebo pri prekablovani sa moze stat to ako mne, ze sa mi prediera izolacia kabla, ktory ide v mechaci okolo pastorku motora a ta baterka by isla hned do skratu a nechcem vediet co by koli tomu zhorelo plamenom icon_mad.gif


Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
 Príspevok Zaslal: Ne Mar 15, 2009 7:29 pm
 
 
 
ocproe
Poručík


Založený: Nov 02, 2008
Príspevky: 181
Bydlisko: TT a okolie

 Predmet: Odpovedať s citátom
 
no takze len pre info : po rocnom pouzivani a vystreleni cca 30k BB odisiel mechac do vecnych lovist /typicke odlomenie vpredu v akoze spevnenej casti / a zobral so sebou aj piest - odlomeny prvy spevneny zub . Dalej zistene opotrebovane ramienko prerusovaca /preto strielalo len full auto /
Loziska povodne plastove vydrzali az doteraz a nevyzerali nejak opotrebovano ....


Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
 Príspevok Zaslal: Pi Nov 27, 2009 8:50 am
 
 
 
birki
Rotný


Založený: May 31, 2007
Príspevky: 63

 Predmet: Odpovedať s citátom
 
takze z mojej HK416nastky vyslo uz cca 30 000 -35 000 guli a otazka znie repasovat to alebo kupit novu??? kedze tato je uz dost "obuchana a aj zacina byt citit na jej tele, ze uz co to po lese pobehala popadala..+ poslednych 3000 guli uz isiel smrad z motora a iskri to vnutry znizila sa mi kadencia. len jednu vec by som jej za tu dobu chcel vytknut je tazka jak hovado oprosti plastovej m4ke..
jedina zavada za tuto dobu ak nepocitam smradlavi motor boli dva krat vytiahnute kable od motora...


Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
 Príspevok Zaslal: Ut Jan 26, 2010 8:03 am
 
 
 
Tom
Sewer Explorer First Class
Sewer Explorer First Class


Založený: Sep 03, 2003
Príspevky: 3471
Bydlisko: pastikaren

 Predmet: Odpovedať s citátom
 
myslim birki ze si jej spravil dobru viztku icon_smile.gif
ja by som kupil novu. jenak mozes mat stastie na nejaku novsiu generaciu (co ty vies ake prekvapenia tam ti cinania schovali icon_biggrin.gif) a jednak budes mat staru na nahradne diely. cenovo ta to mozno tiez vyjde lacnejsie ako kupovat upgrade casti

_________________

I don't get strokes you motherfucker, I give them! Jim Brown


Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu MSN Messenger
 Príspevok Zaslal: Ut Jan 26, 2010 9:58 am
 
 
 
birki
Rotný


Založený: May 31, 2007
Príspevky: 63

 Predmet: Odpovedať s citátom
 
ale vies ako to je s upgradom by to strielalo urcite lepsie icon_wink.gif lebo teraz tam mam len dlhsiu presnu hlaven

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
 Príspevok Zaslal: St Jan 27, 2010 6:52 pm
 
 
 
sado
Nadporučík


Založený: Jan 15, 2007
Príspevky: 318
Bydlisko: Mordor

 Predmet: Odpovedať s citátom
 
birki Napísal:
ale vies ako to je s upgradom by to strielalo urcite lepsie icon_wink.gif lebo teraz tam mam len dlhsiu presnu hlaven


hep,.. nerozumela rec tvojho kmena

Ta zbran ma v zaklade dosti fps,... a po mojom subjektivnom testovani tejto zbrani, znesie v poho aj SP 130 samo po urcitych upravach viac tutok


Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
 Príspevok Zaslal: St Jan 27, 2010 7:23 pm
Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:   
  Odoslať novú tému  
 
  Odpovedať na tému  
Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Ďalší
 Časy uvádzané v GMT | Strana 8 z 9
Prejdi na:  
 

Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete hlasovať v tomto fóre
 
Webhosting tejto stránky zabezpečuje spoločnosť Atlantis Systems, s.r.o.,
ktorá je poskytovateľom profesionálnych webhostingových služieb.