Zaregistrujte sa
:: Návrat na začiatok  ::  Online chat  ::  Nastavenia  ::  Fórum  ::  Galéria  ::  Plánovač  ::  Bazár  ::
  
Hlavné menu
 Články :
 Novinky
 Zaslať príspevok
 Archív článkov
 Galéria
 Hľadať
 Témy

 Užívatelia :
 Zoznam členov
 Vaše nastavenia
 Privátne správy

 Spoločenstvo :
 Fórum
 Burza
 Plánovač akcií
 Online chat
 Zľava v muničáku
 Zľava v CATUSe
 Formulár
 Odporučenie

 Odkazy
 

 Downloady
 

 Štatistika :
 Štatistiky
 Naj 10
 Ankety

 Dokumentácia :
 FAQ
 Odkazy

 
Užívatelia
Vitajte, Anonym
Užívateľské meno

Heslo

Bezpečnostný kód:
Bezpečnostný kód
Opíšte bezpečnostný kód:

(Registrovať)

Členstvo:
Najnovšie: marskolcak
Nové dnes: 0
Nové včera: 0
Celkove: 12227

ľudí online:
Návštevníkov: 131
Členov: 0
Spolu: 131
 
Reklama z Googla
 
Online Chat
Pripojte sa na chat

  • x-SCYTHE
  •  
    Plánovač akcií
    Najbližšie plánované akcie:
     
    Posledné inzeráty
    Navštívte burzu:
     
    Zľava v Muničákoch
    Stav objednávok:
    Bratislava
    Suma: 408 (24%)
    Košice
    Suma: 0 (0%)
     
    Vyhľadať


     
    WarGames - Airsoft Portal: Forums

    WarGames :: Zobraziť tému - Ca 36
    Obsah fóra WarGames -> AEG - typu H&K
    Odoslať novú tému Odpovedať na tému     Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5  Ďalší  
     Ca 36 Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
     
     
     
     
    masta0new
    Master of Puppets


    Založený: Jun 04, 2004
    Príspevky: 1264
    Bydlisko: Bratislava

     Predmet: Odpovedať s citátom
     
    SNYPO Napísal:
    ludia oplatí sa dávať dlhšiu hlaveň (napr PSG-1 59 cm) ak mám bore-up +m130+podložka na tŕni a v pieste ? robím si niečo ako sniperku taku lahšiu icon_question.gif

    Pokial mas tak dlhu hlaven, tak bore up, je dobra volba....
    Jedine, co by ta mohlo zaskocit, su tazsie zohnatelne nahradne diely,a montaz bore upu, nad jednym som stravil zopar hodin....

    _________________
    ....HP 90! Still learning from flobaki a hico.......


    Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
     Príspevok Zaslal: Ut Feb 19, 2008 12:47 pm
     
     
     
    SNYPO
    Kapitán


    Založený: Oct 08, 2004
    Príspevky: 408
    Bydlisko: Šalgovík - megalopola východu

     Predmet: Odpovedať s citátom
     
    masta0new všetko vymenované už v zbrani mám,len rozmýšľam či dať tú PSG hlaveň 59 cm...?
    _________________
    Stávame sa lepšími, keď víťazíme sami nad sebou.


    Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
     Príspevok Zaslal: Ut Feb 19, 2008 4:12 pm
     
     
     
    Ambor
    Čatár


    Založený: Apr 08, 2006
    Príspevky: 40

     Predmet: Odpovedať s citátom
     
    Snypo, pre ucely airsoftu by som povedal ze to je zbytocne vyhadzovanie penazi (pokial tam uz mas dlhsiu hlaven cca 510mm). Mam rovnaku konfiguraciu (dlha hlaven cca510mm) v CA36 a nemyslim, ze by dlhsia hlaven pridala na presnosti (je este nejaky iny tvoj ciel?).

    A este ma zaujima aku mas baterku a kam si ju strcil?

    _________________
    L.Cpl Anthony Hutchins
    Pathfinder Platoon - Air Operations Troop A
    16th AAB

    "Let the flame burn inside you of being a Prec."


    Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
     Príspevok Zaslal: Ut Feb 19, 2008 4:27 pm
     
     
     
    SNYPO
    Kapitán


    Založený: Oct 08, 2004
    Príspevky: 408
    Bydlisko: Šalgovík - megalopola východu

     Predmet: Odpovedať s citátom
     
    momentálne mám 494 mm 6,04 bronz zn. CA... baterka 9,6 1700 mAh upevnená vzadu na pažbe-takto fičím odkedy mám Gčko,len káble som musel prerobiť.

    Môj cieľ nieje maximálny výkon (to by som dal M150...)Výkon M130+ bore-up mi bohate postačuje - ide mi o to,aby mala zbraň dostatočný dostrel,ale hlavne presnosť na 40-50 metrov.
    Preto chcem vymeniť tú bronzovú hlaveň 494 mm za inox 591 mm do PSG-1,len neviem či to pomôže presnosti

    icon_rolleyes.gif

    _________________
    Stávame sa lepšími, keď víťazíme sami nad sebou.


    Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
     Príspevok Zaslal: Ut Feb 19, 2008 6:06 pm
     
     
     
    Ambor
    Čatár


    Založený: Apr 08, 2006
    Príspevky: 40

     Predmet: Odpovedať s citátom
     
    Neviem ci si uvedomis ten rozdiel v presnosti. Ja mam takmer od zaciatku presnu hlaven od systemy a presnost mi staci. Pri tej konfiguracii (130+boreup) mam cca 435fps a bohate to staci na isty vystrel.
    Ak mas peniaze nazvys, skus tu presnu hlaven. Ale necakaj od toho divy. icon_confused.gif

    _________________
    L.Cpl Anthony Hutchins
    Pathfinder Platoon - Air Operations Troop A
    16th AAB

    "Let the flame burn inside you of being a Prec."


    Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
     Príspevok Zaslal: Št Feb 21, 2008 9:40 am
     
     
     
    SNYPO
    Kapitán


    Založený: Oct 08, 2004
    Príspevky: 408
    Bydlisko: Šalgovík - megalopola východu

     Predmet: Odpovedať s citátom
     
    otázka ► zvládne základný motor v CA36 upgrade M140 ~ M150 pri použití 9,6 V 1700 mah NiCd SANYO + helical torgue up setu do CA + ložiská na tŕni a v pieste?
    Kdesi som čítam že maník mal v Gčku M140+torgue up kolesa a v pohode to tahala 700-ka motor od TM.

    _________________
    Stávame sa lepšími, keď víťazíme sami nad sebou.


    Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
     Príspevok Zaslal: Št Mar 20, 2008 11:02 am
     
     
     
    masta0new
    Master of Puppets


    Založený: Jun 04, 2004
    Príspevky: 1264
    Bydlisko: Bratislava

     Predmet: Odpovedať s citátom
     
    Mno, motor od CA, nieje motor od TM, takze to ze nejkemu manikovi to islo s TM, neznamena,ze to pojde aj, tebe.Zatial kazdy TM motor, co som videl, rozslapal M130 resp 140, ale videl som na CA36 zakladny motor, co 140ku neroztahal......
    _________________
    ....HP 90! Still learning from flobaki a hico.......


    Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
     Príspevok Zaslal: Št Mar 20, 2008 11:27 am
     
     
     
    sado
    Nadporučík


    Založený: Jan 15, 2007
    Príspevky: 318
    Bydlisko: Mordor

     Predmet: Odpovedať s citátom
     
    masta0new Napísal:
    Mno, motor od CA, nieje motor od TM, takze to ze nejkemu manikovi to islo s TM, neznamena,ze to pojde aj, tebe.Zatial kazdy TM motor, co som videl, rozslapal M130 resp 140, ale videl som na CA36 zakladny motor, co 140ku neroztahal......
    ,

    ja mam ca8 ma to v sebe nieco co sa podoba na tm1000 ma zmysel sa obavat ze mi to nebude pekne tahat 130sp ?


    Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
     Príspevok Zaslal: Št Mar 20, 2008 5:14 pm
     
     
     
    masta0new
    Master of Puppets


    Založený: Jun 04, 2004
    Príspevky: 1264
    Bydlisko: Bratislava

     Predmet: Odpovedať s citátom
     
    Vsetky motory sa "PODOBAJU",takze podobne by aj mali roztahat tu M130 icon_wink.gif
    _________________
    ....HP 90! Still learning from flobaki a hico.......


    Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
     Príspevok Zaslal: Št Mar 20, 2008 11:16 pm
     
     
     
    SNYPO
    Kapitán


    Založený: Oct 08, 2004
    Príspevky: 408
    Bydlisko: Šalgovík - megalopola východu

     Predmet: Odpovedať s citátom
     
    G36 users,je normalne že moje Gčko s tymto upgrade - M140,vzduchotechnika GUARDER,piest guarder,lozisko v pieste,tŕň systema s loziskom,PSG presná hlaveň 6,04(590 mm) a systema hop-up guma - mi dava úbohých 450 FPS z 0,2 g BBčkami Guarder.
    Skusal som menit aj O ring na hlave priestu,ale nepomáha.Mazivo do piestu používam TM( modre v tube). icon_confused.gif icon_sad.gif

    _________________
    Stávame sa lepšími, keď víťazíme sami nad sebou.


    Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
     Príspevok Zaslal: Št Júl 17, 2008 2:00 pm
     
     
     
    Budo
    The One


    Založený: May 12, 2003
    Príspevky: 2496

     Predmet: Odpovedať s citátom
     
    skus dat KRATSIU hlaven icon_wink.gif
    _________________


    Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
     Príspevok Zaslal: Št Júl 17, 2008 2:24 pm
     
     
     
    Tom
    Sewer Explorer First Class
    Sewer Explorer First Class


    Založený: Sep 03, 2003
    Príspevky: 3471
    Bydlisko: pastikaren

     Predmet: Odpovedať s citátom
     
    veru, co budo nepovedal - ale myslel - ze nemas dost vzduchu vo valci na taku dlhu hlaven.

    a to dokonca ani bore-up asi nebude dost. max co das so standardnou vzduchotechnikou s plnym valcom je m16 hlaven (509-510mm). psg ma nestandardnu vzduchotechniku, preto ta dlha hlaven je v pohode.

    _________________

    I don't get strokes you motherfucker, I give them! Jim Brown


    Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu MSN Messenger
     Príspevok Zaslal: Št Júl 17, 2008 3:21 pm
     
     
     
    SNYPO
    Kapitán


    Založený: Oct 08, 2004
    Príspevky: 408
    Bydlisko: Šalgovík - megalopola východu

     Predmet: Odpovedať s citátom
     
    jj som myslel ze to bude tým icon_smile.gif
    _________________
    Stávame sa lepšími, keď víťazíme sami nad sebou.


    Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
     Príspevok Zaslal: Št Júl 17, 2008 3:39 pm
     
     
     
    ice01
    Vojak


    Založený: Sep 29, 2008
    Príspevky: 17

     Predmet: Odpovedať s citátom
     
    Prosim Vas poradte mi niekto
    Kupil som CA36c a od zaciatku s nou mam len problemy. Pouzivam 9.6V 1300 baterku GP. Zo zaciatku to strielalo celkom dobre, ale slabo, tak som sa rozhodol pre upgrade. Najprv som tam dal M120 s tym, ze sa nieco stane aj sa stalo vylamalo mi zuby na kolesach. Tak som teda kupil tvrdene kolesa, komplet novu kabelaz + mosfet, NBU set vzduchotechniky s plnym valcom a tiez piest s celokovovym ozubenim. Zo zaciatku to slapalo celkom dobre, ale po pol hodine sa zacala zbran dusit a nakoniec uz nechcela strielat po davkach. Ked som ju doma otvoril nasiel som tam znova vylamane zuby na kolese pohanajuce piest. Vazne neviem v com moze byt chyba, snad jedine co ma uz napada je silna baterka, nabijam ju 2,5 A, alebo tam mam dat M130. Prosim vas o radu, nebavi ma uz kupovat po kazdej akcii nove kolesa.
    Dakujem za pomoc


    Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
     Príspevok Zaslal: Ne Apr 12, 2009 4:49 pm
     
     
     
    Dade_Murphy
    Kapitán


    Založený: Nov 16, 2006
    Príspevky: 499
    Bydlisko: Prievidza

     Predmet: Odpovedať s citátom
     
    Mas to spravne vypodlozkovane a namazane? Trysku v tom NBU mas original do g36?

    PS: Do G36 so standardnou dlzkou hlavne by som nedaval plny valec .... ale to len tak mimochodom icon_smile.gif


    Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
     Príspevok Zaslal: Ne Apr 12, 2009 5:19 pm
    Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:   
      Odoslať novú tému  
     
      Odpovedať na tému  
    Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5  Ďalší
     Časy uvádzané v GMT | Strana 4 z 5
    Prejdi na:  
     

    Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra
    Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
    Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
    Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
    Nemôžete hlasovať v tomto fóre
     
    Webhosting tejto stránky zabezpečuje spoločnosť Atlantis Systems, s.r.o.,
    ktorá je poskytovateľom profesionálnych webhostingových služieb.