Zaregistrujte sa
:: Návrat na začiatok  ::  Online chat  ::  Nastavenia  ::  Fórum  ::  Galéria  ::  Plánovač  ::  Bazár  ::
  
Hlavné menu
 Články :
 Novinky
 Zaslať príspevok
 Archív článkov
 Galéria
 Hľadať
 Témy

 Užívatelia :
 Zoznam členov
 Vaše nastavenia
 Privátne správy

 Spoločenstvo :
 Fórum
 Burza
 Plánovač akcií
 Online chat
 Zľava v muničáku
 Zľava v CATUSe
 Formulár
 Odporučenie

 Odkazy
 

 Downloady
 

 Štatistika :
 Štatistiky
 Naj 10
 Ankety

 Dokumentácia :
 FAQ
 Odkazy

 
Užívatelia
Vitajte, Anonym
Užívateľské meno

Heslo

Bezpečnostný kód:
Bezpečnostný kód
Opíšte bezpečnostný kód:

(Registrovať)

Členstvo:
Najnovšie: marskolcak
Nové dnes: 0
Nové včera: 0
Celkove: 12227

ľudí online:
Návštevníkov: 160
Členov: 0
Spolu: 160
 
Reklama z Googla
 
Online Chat
Pripojte sa na chat

 
Plánovač akcií
Najbližšie plánované akcie:
 
Posledné inzeráty
Navštívte burzu:
 
Zľava v Muničákoch
Stav objednávok:
Bratislava
Suma: 408 (24%)
Košice
Suma: 0 (0%)
 
Vyhľadať


 
WarGames - Airsoft Portal: Forums

WarGames :: Zobraziť tému - g18c ACM hicap
Obsah fóra WarGames -> AEP - elektrické pištole
Odoslať novú tému Odpovedať na tému      
 g18c ACM hicap Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
 
 
 
 
PatreSSS
Poručík


Založený: May 19, 2007
Príspevky: 157
Bydlisko: Levice

 Predmet: g18c ACM hicap Odpovedať s citátom
 
pls o radu ... mozno to robym zle ale vezmem plnicku co bolo ku zbrani vezmem zasobnik ACM hicap ... snazim sa dostat BBcka dnu a im sa tam ani za svet nechce icon_sad.gif pls neaka rada alebo zlepsovak DIKY

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
 Príspevok Zaslal: Pi Dec 21, 2007 7:28 pm
 
 
 
be_c
The Good


Založený: May 01, 2007
Príspevky: 378
Bydlisko: Bratislava

 Predmet: Re: g18c ACM hicap Odpovedať s citátom
 
PatreSSS Napísal:
snazim sa dostat BBcka dnu a im sa tam ani za svet nechce
A budes taky laskyplny a povies nam, co to v preklade z basnickej reci znamena? Alebo ak ches, mozem ti odpovedat rovnakym sposobom... icon_rolleyes.gif

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
 Príspevok Zaslal: So Dec 22, 2007 12:10 am
 
 
 
masta0new
Master of Puppets


Založený: Jun 04, 2004
Príspevky: 1264
Bydlisko: Bratislava

 Predmet: Re: g18c ACM hicap Odpovedať s citátom
 
PatreSSS Napísal:
pls o radu ... mozno to robym zle ale vezmem plnicku co bolo ku zbrani vezmem zasobnik ACM hicap ... snazim sa dostat BBcka dnu a im sa tam ani za svet nechce icon_sad.gif pls neaka rada alebo zlepsovak DIKY

skus to rukou gulu po gule, alebo stiahni najprv pruzinu, malo by to ist lahsie....

_________________
....HP 90! Still learning from flobaki a hico.......


Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
 Príspevok Zaslal: So Dec 22, 2007 4:49 pm
 
 
 
Dade_Murphy
Kapitán


Založený: Nov 16, 2006
Príspevky: 499
Bydlisko: Prievidza

 Predmet: Odpovedať s citátom
 
Na hi-cape pruzinu nestiahnes ..... ja som stym problemy nemal, islo mi to s plnickou celkom vpohode, aj ked to chcelo trochu cviku, kedze som nepouzival pribaleny nadstavec, ale priamo len plnicku a zasobnik.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
 Príspevok Zaslal: So Dec 22, 2007 10:52 pm
 
 
 
Softy
Vojak


Založený: Nov 12, 2007
Príspevky: 8
Bydlisko: Bratislava

 Predmet: Odpovedať s citátom
 
Ono, v zatacke to sem tam zvykne ist tazko. Skus pouzit brutal force. Neboj sa trocha zatlacit

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
 Príspevok Zaslal: So Dec 22, 2007 11:20 pm
 
 
 
HYDRANT
Čatár


Založený: Jan 12, 2009
Príspevky: 38
Bydlisko: Bratislava

 Predmet: Odpovedať s citátom
 
S Hi-cap zasobnikom mam problemy aj ja. Casto sa mi totiz stava ze po napaskovani zasobnika mi proste polovica gul vyleti. Skusal som ho rozobrat a znova zlozit no ziadny problem som na nom nenasiel. Proste mi obcas nechce brat gule... A udavany pocet gul je 100 ale ja som ich tam dal maximalne 80...

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
 Príspevok Zaslal: Po Feb 02, 2009 9:17 am
 
 
 
Bekmen
Nadporučík


Založený: Jan 01, 2008
Príspevky: 282
Bydlisko: Senec

 Predmet: Odpovedať s citátom
 
Ja som v tom zásobníku mal asi omylom 2 pružiny jednu som vybral a už to je ok !! skúste pozrieť možno tam budete mat 2 pružiny !

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
 Príspevok Zaslal: Po Feb 02, 2009 4:23 pm
 
 
 
HYDRANT
Čatár


Založený: Jan 12, 2009
Príspevky: 38
Bydlisko: Bratislava

 Predmet: Odpovedať s citátom
 
Ked som ten zasobnik rozobral tak som tam mal dve pruziny. ale to asi tak ma byt, lebo na konci druhej, stranou ktorou sa napajala na prvu pruzinu bola taka spojka, ktora ich ma drzat pohromade. Bojim sa ze ak by som tam nechal iba jednu tak mi nemala dostatocny silu na posuvanie gul zo zasobnika.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
 Príspevok Zaslal: St Feb 04, 2009 4:56 pm
 
 
 
gewehr
Generálmajor


Založený: Apr 20, 2005
Príspevky: 1250
Bydlisko: 601.

 Predmet: Odpovedať s citátom
 
Bekmen Napísal:
Ja som v tom zásobníku mal asi omylom 2 pružiny jednu som vybral a už to je ok !! skúste pozrieť možno tam budete mat 2 pružiny !
a este jedna je omylom vlozena v zbrani
_________________
Straním se zásadně lihovin. Alkohol nikdy nebyl přítelem pistolníka. Podlamuje tělesný organizmus vůbec, a prěsné míření zvláště. 4:05


Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
 Príspevok Zaslal: St Feb 04, 2009 4:58 pm
 
 
 
Bekmen
Nadporučík


Založený: Jan 01, 2008
Príspevky: 282
Bydlisko: Senec

 Predmet: Odpovedať s citátom
 
Ja som ich nemal nijak spojené boli v sebe zapletené . A pružina je dosť tuhá (tvrdá) aj teraz a podáva dobre a zmestí sa my tam okolo 100bb .

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
 Príspevok Zaslal: St Feb 04, 2009 6:08 pm
 
 
 
piedrolori
Vojak


Založený: Jan 04, 2009
Príspevky: 13

 Predmet: Odpovedať s citátom
 
ahojte mam jednu otazku dalo by sa nejako vyriesit maly 30 BB- ckovy zasobnik na AEP glocku 18c??? chcem si kupit tuto zbran ale odradza ma pocet bb-cok v zasobniku - na jednom videu som videl ze z tohto glocku vytrcal dvakrat taky velky zasobnik tak taketo nieco myslim .
diki vopred a snad sa to da nejako zvacsit napiste pls


Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
 Príspevok Zaslal: St Júl 29, 2009 9:32 pm
 
 
 
kovosrot
Nadporučík


Založený: May 11, 2005
Príspevky: 391
Bydlisko: Stupava

 Predmet: Odpovedať s citátom
 
Pozri si prosim stranku municaku v sekcii Zasobniky-> AEP/AEG-> AEP

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
 Príspevok Zaslal: St Júl 29, 2009 10:06 pm
 
 
 
piedrolori
Vojak


Založený: Jan 04, 2009
Príspevky: 13

 Predmet: Odpovedať s citátom
 
oki mam to 100 BB sa da uz som to zistil ale dik.. a chcem sa spytat ze aky je rozdiel v dostrele medzi manualnym glockom a AEP glockom??? v metroch
dikes vopred


Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
 Príspevok Zaslal: St Júl 29, 2009 10:40 pm
Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:   
  Odoslať novú tému  
 
  Odpovedať na tému  
 Časy uvádzané v GMT | Strana 1 z 1
Prejdi na:  
 

Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete hlasovať v tomto fóre
 
Webhosting tejto stránky zabezpečuje spoločnosť Atlantis Systems, s.r.o.,
ktorá je poskytovateľom profesionálnych webhostingových služieb.