Zaregistrujte sa
:: Návrat na začiatok  ::  Online chat  ::  Nastavenia  ::  Fórum  ::  Galéria  ::  Plánovač  ::  Bazár  ::
  
Hlavné menu
 Články :
 Novinky
 Zaslať príspevok
 Archív článkov
 Galéria
 Hľadať
 Témy

 Užívatelia :
 Zoznam členov
 Vaše nastavenia
 Privátne správy

 Spoločenstvo :
 Fórum
 Burza
 Plánovač akcií
 Online chat
 Zľava v muničáku
 Zľava v CATUSe
 Formulár
 Odporučenie

 Odkazy
 

 Downloady
 

 Štatistika :
 Štatistiky
 Naj 10
 Ankety

 Dokumentácia :
 FAQ
 Odkazy

 
Užívatelia
Vitajte, Anonym
Užívateľské meno

Heslo

Bezpečnostný kód:
Bezpečnostný kód
Opíšte bezpečnostný kód:

(Registrovať)

Členstvo:
Najnovšie: marskolcak
Nové dnes: 0
Nové včera: 0
Celkove: 12227

ľudí online:
Návštevníkov: 132
Členov: 0
Spolu: 132
 
Reklama z Googla
 
Online Chat
Pripojte sa na chat

 
Plánovač akcií
Najbližšie plánované akcie:
 
Posledné inzeráty
Navštívte burzu:
 
Zľava v Muničákoch
Stav objednávok:
Bratislava
Suma: 408 (24%)
Košice
Suma: 0 (0%)
 
Vyhľadať


 
WarGames - Airsoft Portal: Forums

WarGames :: Zobraziť tému - ProWin hop-up komora pre G36 od JG - problém
Obsah fóra WarGames -> Riešenie problémov
Odoslať novú tému Odpovedať na tému      
 ProWin hop-up komora pre G36 od JG - problém Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
 
 
 
 
luboko
Čatár


Založený: Aug 23, 2010
Príspevky: 42

 Predmet: ProWin hop-up komora pre G36 od JG - problém Odpovedať s citátom
 
Zdravím,

Stretli ste sa s problémom že vám nesedela CNC hopup komora od ProWin do G36 od JG?
Hopup komoru som osadil ako sa partí (priskrutkoval k Mechaboxu) a po zložení zbrane som zistil že nelícuje podávanie guličiek zo zásobníka do hopup komory. Navzájom je zásobník a hopup komora vyosená o milimeter, a tadial sa už gulička nepredere.





Máte nejaké riešenie ohladom takéhoto problému?


Naposledy upravil luboko dňa Ut Máj 08, 2012 3:41 pm, celkom upravené 1 krát


Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
 Príspevok Zaslal: Ut Máj 08, 2012 6:53 am
 
 
 
luboko
Čatár


Založený: Aug 23, 2010
Príspevky: 42

 Predmet: Odpovedať s citátom
 
Zdravím,
Takže, zistil som že v skutočnosti problém spôsobujú časti hopup komory označené na obrázku. Líšia sa od pôvodnej hopup komory v hrúbke a to spôsobuje že Prowin komora sa dostane príliš blízko k mechaboxu.
Vyriešil som to tak, že som do kolajničiek, do ktorých idú označené výčnelky, vložil malú podložku.
Uvidíme ako dlho to udrží. Na tomto riešení sa mi nepáči že teraz nie je hopup komora vôbec opretá o mechabox, môže to spôsobiť časom problém.
No každopádne zbraň zatial striela.




Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
 Príspevok Zaslal: Ut Máj 08, 2012 3:37 pm
 
 
 
Bic0
Vojak


Založený: Nov 20, 2011
Príspevky: 3

 Predmet: Odpovedať s citátom
 
Cau, mozes nazdielat tie obrazky nanovo? Tiez som prisiel k rovnakej situacii - riesenie je bud lvozit medzi mechac a komoru podlozku (ako pises, nebude to spojene) alebo skusit upravit sachtu zasobnika tak aby mohlo ist BB viac dozadu - otazka je ci sa oplati takto mrsit sachtu.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
 Príspevok Zaslal: Po Sep 22, 2014 1:32 pm
 
 
 
Cepo
Poručík


Založený: Jun 13, 2010
Príspevky: 152

 Predmet: Odpovedať s citátom
 
Ano oplati, staci ju z vnutronej strany trocha zbrusit a podava to uplne v poho. Tiez som to mal a myslim ze je to lepsie riesenie ako rozladovat vzduchotechniku. Inak mna by celkom zaujimalo ako sa niekomu nedestruktivnym sposobom podarilo pri jgcku ten mechac zosrobovat s komorou.
_________________
Nad tym C je kua makcen!!! Cize nie Cepo ale Čepo!!!


Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
 Príspevok Zaslal: Ut Sep 23, 2014 10:33 pm
Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:   
  Odoslať novú tému  
 
  Odpovedať na tému  
 Časy uvádzané v GMT | Strana 1 z 1
Prejdi na:  
 

Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete hlasovať v tomto fóre
 
Webhosting tejto stránky zabezpečuje spoločnosť Atlantis Systems, s.r.o.,
ktorá je poskytovateľom profesionálnych webhostingových služieb.