Zaregistrujte sa
:: Návrat na začiatok  ::  Online chat  ::  Nastavenia  ::  Fórum  ::  Galéria  ::  Plánovač  ::  Bazár  ::
  
Hlavné menu
 Články :
 Novinky
 Zaslať príspevok
 Archív článkov
 Galéria
 Hľadať
 Témy

 Užívatelia :
 Zoznam členov
 Vaše nastavenia
 Privátne správy

 Spoločenstvo :
 Fórum
 Burza
 Plánovač akcií
 Online chat
 Zľava v muničáku
 Zľava v CATUSe
 Formulár
 Odporučenie

 Odkazy
 

 Downloady
 

 Štatistika :
 Štatistiky
 Naj 10
 Ankety

 Dokumentácia :
 FAQ
 Odkazy

 
Užívatelia
Vitajte, Anonym
Užívateľské meno

Heslo

Bezpečnostný kód:
Bezpečnostný kód
Opíšte bezpečnostný kód:

(Registrovať)

Členstvo:
Najnovšie: marskolcak
Nové dnes: 0
Nové včera: 0
Celkove: 12227

ľudí online:
Návštevníkov: 117
Členov: 0
Spolu: 117
 
Reklama z Googla
 
Online Chat
Pripojte sa na chat

  • atr30
  •  
    Plánovač akcií
    Najbližšie plánované akcie:
     
    Posledné inzeráty
    Navštívte burzu:
     
    Zľava v Muničákoch
    Stav objednávok:
    Bratislava
    Suma: 408 (24%)
    Košice
    Suma: 0 (0%)
     
    Vyhľadať


     
    WarGames - Airsoft Portal: Forums

    WarGames :: Zobraziť tému - ProWin hop-up komora pre G36 od JG - problém
    Obsah fóra WarGames -> Riešenie problémov
    Odoslať novú tému Odpovedať na tému      
     ProWin hop-up komora pre G36 od JG - problém Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
     
     
     
     
    luboko
    Čatár


    Založený: Aug 23, 2010
    Príspevky: 42

     Predmet: ProWin hop-up komora pre G36 od JG - problém Odpovedať s citátom
     
    Zdravím,

    Stretli ste sa s problémom že vám nesedela CNC hopup komora od ProWin do G36 od JG?
    Hopup komoru som osadil ako sa partí (priskrutkoval k Mechaboxu) a po zložení zbrane som zistil že nelícuje podávanie guličiek zo zásobníka do hopup komory. Navzájom je zásobník a hopup komora vyosená o milimeter, a tadial sa už gulička nepredere.





    Máte nejaké riešenie ohladom takéhoto problému?


    Naposledy upravil luboko dňa Ut Máj 08, 2012 3:41 pm, celkom upravené 1 krát


    Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
     Príspevok Zaslal: Ut Máj 08, 2012 6:53 am
     
     
     
    luboko
    Čatár


    Založený: Aug 23, 2010
    Príspevky: 42

     Predmet: Odpovedať s citátom
     
    Zdravím,
    Takže, zistil som že v skutočnosti problém spôsobujú časti hopup komory označené na obrázku. Líšia sa od pôvodnej hopup komory v hrúbke a to spôsobuje že Prowin komora sa dostane príliš blízko k mechaboxu.
    Vyriešil som to tak, že som do kolajničiek, do ktorých idú označené výčnelky, vložil malú podložku.
    Uvidíme ako dlho to udrží. Na tomto riešení sa mi nepáči že teraz nie je hopup komora vôbec opretá o mechabox, môže to spôsobiť časom problém.
    No každopádne zbraň zatial striela.




    Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
     Príspevok Zaslal: Ut Máj 08, 2012 3:37 pm
     
     
     
    Bic0
    Vojak


    Založený: Nov 20, 2011
    Príspevky: 3

     Predmet: Odpovedať s citátom
     
    Cau, mozes nazdielat tie obrazky nanovo? Tiez som prisiel k rovnakej situacii - riesenie je bud lvozit medzi mechac a komoru podlozku (ako pises, nebude to spojene) alebo skusit upravit sachtu zasobnika tak aby mohlo ist BB viac dozadu - otazka je ci sa oplati takto mrsit sachtu.

    Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
     Príspevok Zaslal: Po Sep 22, 2014 1:32 pm
     
     
     
    Cepo
    Poručík


    Založený: Jun 13, 2010
    Príspevky: 152

     Predmet: Odpovedať s citátom
     
    Ano oplati, staci ju z vnutronej strany trocha zbrusit a podava to uplne v poho. Tiez som to mal a myslim ze je to lepsie riesenie ako rozladovat vzduchotechniku. Inak mna by celkom zaujimalo ako sa niekomu nedestruktivnym sposobom podarilo pri jgcku ten mechac zosrobovat s komorou.
    _________________
    Nad tym C je kua makcen!!! Cize nie Cepo ale Čepo!!!


    Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
     Príspevok Zaslal: Ut Sep 23, 2014 10:33 pm
    Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:   
      Odoslať novú tému  
     
      Odpovedať na tému  
     Časy uvádzané v GMT | Strana 1 z 1
    Prejdi na:  
     

    Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra
    Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
    Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
    Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
    Nemôžete hlasovať v tomto fóre
     
    Webhosting tejto stránky zabezpečuje spoločnosť Atlantis Systems, s.r.o.,
    ktorá je poskytovateľom profesionálnych webhostingových služieb.