Neviete mi poradit daku dobru taktyku ako vstupit do miestnosti lebo osobne keby som to mal robit tak ze do kazdej miestnosti hodim granat a potom tam vojdem by som nosil 15 granatov a pistol s jednmy zasobnikom
Zaslal: Ne Dec 12, 2010 11:50 am
minoan Imperator
Založený: Aug 13, 2005 Príspevky: 486 Bydlisko: Los Blatos
Predmet:
sam si si odpovedal
alebo odvedenim pozornosti mozes ten granat hodit aj inam
PS: netvrdim, ze tak sa to ma, ale myslim, ze kazdy si najde to svoje
Zaslal: Ne Dec 12, 2010 12:42 pm
FiFo Práporčík
Založený: Jun 18, 2006 Príspevky: 125 Bydlisko: Levice
Predmet:
existuje mnoho spôsobov vstupu do miestnosti.. z rôznych strán rôznym smerom.. základom každého je drill.. a drill a ešte raz drill.. čo sa týka spôsobu kto kam, tu je napr. Americký spôsob:
1 2 3 4
Je to v príncípe jednoduchý spôsob, keď prvá osoba rieši cestu najmenšieho odporu a druhá ťažký roh. Dosť často sa však používa aj opačná varianta, kde ťažký roh má pokrytá osoba, ktorá vstupuje ako prvá. Každopádne si dobre podotkol že prvý ide granát.. a dosť dôležitá vec, čo si všimni aj na tých náčrtoch, po vstupe nikto neostáva stáť vo dverách. Je to miesto, kam je v prípade nepriateľa sústredená najväčšia streľba... _________________ AIB-Levice, the member of the TF 1258
Zaslal: Ne Dec 12, 2010 12:50 pm
Miro1984 Myro1984
Založený: May 23, 2011 Príspevky: 161 Bydlisko: Bratislava
Predmet:
hhhh pekne sikmo a rychlo cez dvere a hned palit skor nes sa spametaju co sa stalo chce to ale cvik nechod kolko oproti dveram lebo ta hned zbadaju a ani moc pomaly lebo cim viac budes nad tym premyslat tim skor sa nieco po....
Založený: Oct 27, 2004 Príspevky: 2094 Bydlisko: Banska Bystrica
Predmet:
Uz sa to tu spominalo....
Nezostat stat vo dverach.... Akurat ze v AS plati zasada ze ked dostanes zasah tak mas zostat stat na mieste resp si hned sadnut ci lahnut...
V AS je najvacsi problem ze vzdy niekto caka zakempeny oproti dveram. Takze len granat ci dva alebo 5 a IHNED po vybuchu vstup do vnutra a masivna strelba vsade kam sa da samozrejme s rozumom a nie naslepo spoza rohu.
Mozno to nie je uplne pekna taktika ale zvacsa funguje. Treba sa ale pripravit na velke straty.
Odporucam navstivit TownAssault v anglicku a tam si za 24 hodin nacvicite vstup do budov az sa Vam bude z kecky parit:) _________________ http://miauk.com/
Zaslal: St Jún 01, 2011 8:17 am
minoan Imperator
Založený: Aug 13, 2005 Príspevky: 486 Bydlisko: Los Blatos
Predmet:
rozbeh smikacka popod vysku striel idealne v kazdej ruke automat a popripade pred tym par grantov a len ratatata
funguje to
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre