Zaregistrujte sa
:: Návrat na začiatok  ::  Online chat  ::  Nastavenia  ::  Fórum  ::  Galéria  ::  Plánovač  ::  Bazár  ::
  
Hlavné menu
 Články :
 Novinky
 Zaslať príspevok
 Archív článkov
 Galéria
 Hľadať
 Témy

 Užívatelia :
 Zoznam členov
 Vaše nastavenia
 Privátne správy

 Spoločenstvo :
 Fórum
 Burza
 Plánovač akcií
 Online chat
 Zľava v muničáku
 Zľava v CATUSe
 Formulár
 Odporučenie

 Odkazy
 

 Downloady
 

 Štatistika :
 Štatistiky
 Naj 10
 Ankety

 Dokumentácia :
 FAQ
 Odkazy

 
Užívatelia
Vitajte, Anonym
Užívateľské meno

Heslo

Bezpečnostný kód:
Bezpečnostný kód
Opíšte bezpečnostný kód:

(Registrovať)

Členstvo:
Najnovšie: marskolcak
Nové dnes: 0
Nové včera: 0
Celkove: 12227

ľudí online:
Návštevníkov: 155
Členov: 0
Spolu: 155
 
Reklama z Googla
 
Online Chat
Pripojte sa na chat

  • desan
  •  
    Plánovač akcií
    Najbližšie plánované akcie:
     
    Posledné inzeráty
    Navštívte burzu:
     
    Zľava v Muničákoch
    Stav objednávok:
    Bratislava
    Suma: 408 (24%)
    Košice
    Suma: 0 (0%)
     
    Vyhľadať


     
    WarGames - Airsoft Portal: Forums

    WarGames :: Zobraziť tému - HK 416 D po jednom výstrele SEMI zasekne mechabox
    Obsah fóra WarGames -> AEG - typu H&K
    Odoslať novú tému Odpovedať na tému      
     HK 416 D po jednom výstrele SEMI zasekne mechabox Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
     
     
     
     
    Filip_BN
    Vojak


    Založený: Jan 15, 2013
    Príspevky: 3

     Predmet: HK 416 D po jednom výstrele SEMI zasekne mechabox Odpovedať s citátom
     
    čaute, mám HK 416 D od JG, normálne mi fungovala na 100% ked som bol v budove tak som strielal semi a po cca 100 výstreloch zrazu prestala ísť. Necitil som ani doliehanie kontaktov na spúšti tak som myslel že to bude spúšťak, tak som kúpil nový AIMTOP. zložil som všetko vystrelil som jednu ranu a zaseklo a zas nebolo citit doliehanie kontaktov..rozobral som to zas a ked som daval jednu časť mechaboxu von tak ako keby v mechači niečo strelilo ale neviem čo .. potom zas som to zložil a ked strielam auto tak ide všetko ako má len ked vystrelim semi tak zas to spraví..vždy ked to spraví tak iba rozoberem mechabox zložim znovu a zas môžem strielať auto.. neviete mi niekto poradiť ? diky

    Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
     Príspevok Zaslal: Ut Jan 15, 2013 8:43 pm
     
     
     
    vlajus
    Práporčík


    Založený: Aug 30, 2009
    Príspevky: 145

     Predmet: Odpovedať s citátom
     
    Akú baterku používaš, máš mosfet a vymenenú kabeláž?
    _________________
    "Nie je hanba dostať zásah, hanba je zásah vedome nepriznať!"


    Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
     Príspevok Zaslal: St Jan 16, 2013 8:05 pm
     
     
     
    Filip_BN
    Vojak


    Založený: Jan 15, 2013
    Príspevky: 3

     Predmet: Odpovedať s citátom
     
    vlajus Napísal:
    Akú baterku používaš, máš mosfet a vymenenú kabeláž?
    no mosfet nemam a kabelaž mam novu aimtop a s baterkou to je jedno skušal som ichbasi 5

    Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
     Príspevok Zaslal: Št Jan 17, 2013 7:40 am
     
     
     
    DuriSODO
    Rotný


    Založený: Apr 13, 2010
    Príspevky: 69

     Predmet: Odpovedať s citátom
     
    Filip_BN Napísal:
    vlajus Napísal:
    Akú baterku používaš, máš mosfet a vymenenú kabeláž?
    no mosfet nemam a kabelaž mam novu aimtop a s baterkou to je jedno skušal som ichbasi 5


    mosfet ani baterka to neni vyskakuje ti clnok na spinaci u cin..zbrani normalne zvykne sa to opotrebovat dost rychlo ! zloz mech bez vzduchotechniky a struny samozrejme a toc prstom na semi mode kolesami a drz stlacenu spust cakaaaj ! toooc icon_surprised.gifD koleso ti potiahne prerusovac a ten vytiahne clnok von zo spinaca ! uvidis clnok skoci uplne von preto ti nedoliehaju kontakty potom sa sam nebude chciet vratit ! a ked si to rozlozil a nieco skocilo bol to ten clnok ktory skocil spat preto to po zlozeni zase fungovalo vymen elektriku aimtop stoji za prd skus SHS alebo GP alebo nieco lepsie .... potom znova zloz ako som hore spomenul a skus znova tocit ! ked sa to nenapravy skusaj dalej az kym neprides na problem a potom brus vsetko co sa da .oD niekedy je problem medzi clnkom a prerusovacom strelby ! ked prerusovac vytiahne clnok hore tam sa sekne bud zuz clnok alebo tu kolajnicku na tom clnku po ktorej klze prerusovac pisem ako madar :oDDDD ked nebudes rozumiet citaj znova ak zase nic pis pm mozno budem na tom lepsie teplota mi neroby dobre .oDDD

    este jedna drobnost ked to cele spravys myslim osadenie elek..a mechan..casti v mechu nahod to do spodnej casti tela zbrane a nahod aj pazbu motor nemusis alebo mozes skusit aj snim cely ten postup ako som pisal aby bolo vsetko dotiahnute tak ako by si to mal zlozit a vtedy skusaj bo kazdy srob nieco dotiahne a pritlaci atd...ked to bude vtedy fungovat je to dobre !


    Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
     Príspevok Zaslal: Št Jan 17, 2013 8:33 am
     
     
     
    Filip_BN
    Vojak


    Založený: Jan 15, 2013
    Príspevky: 3

     Predmet: Odpovedať s citátom
     
    dobre, zajtra sa dotoho pustím, dúfam že to pôjde

    Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
     Príspevok Zaslal: Ut Feb 05, 2013 11:15 pm
     
     
     
    Meky
    Nadporučík


    Založený: Jul 09, 2004
    Príspevky: 371
    Bydlisko: Revúca

     Predmet: Odpovedať s citátom
     
    DuriSODO to napisal velmi dobre, no este to moze byt aj to ze na dvojkovych mechoch mas taky hlupy vystupok ktori drzi spominany clnok na mieste (alebo cely spinac - uz nepametam) a moze sa stat ze sa ti odlomil a uz to tam nedrzi a priznaky su uplne rovnake. Tazko na to prides, lebo je to male a ked to tam chyba tak velmi tazko si vsimnes ze tam nie je nieco co by tam malo byt. Proste medzi spinacom a ozubenym kolesom ma byt taky vystupok mechboxu a ked tam neni tak clnok moze vyskakovat aj kvoli tomu
    _________________
    Nepáčia sa ti nazory?Slušne napíš
    Zjedol si Rambočipsi a citiš sa silný?Nezasieraj forum-click PM


    Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
     Príspevok Zaslal: St Feb 06, 2013 10:21 pm
    Zobraziť príspevky z predchádzajúcich:   
      Odoslať novú tému  
     
      Odpovedať na tému  
     Časy uvádzané v GMT | Strana 1 z 1
    Prejdi na:  
     

    Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra
    Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
    Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
    Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
    Nemôžete hlasovať v tomto fóre
     
    Webhosting tejto stránky zabezpečuje spoločnosť Atlantis Systems, s.r.o.,
    ktorá je poskytovateľom profesionálnych webhostingových služieb.